Fordele

Brug det ligesom et løbebånd eller et solarie.

Det er ikke kun dyrlæger og hestebehandlere, systemet henvender sig til. Også større stalde og opstaldningssteder kan få glæde af Equitron-Pro, fordi det kan købes / leases, præcis som mange gør det med et vandløbebånd eller et solarie.

En mulighed for at man kan leje Equitron-Pro arbejdes der lige pt på.

Equitron-Pro terapien kan også kombineres med andre terapiformer og man kan ikke fejlbehandle med systemet, så længe man lytter til sin hest.

Equitron-Pro er derfor oplagt at have stående ved siden af sit solarie og løbebånd i stalden.

Når du erhverver dig Equitrons udstyr ( Pro eller Pro-Mobile ) medfølger der en introduktion / gennemgang, så du føler dig tryg i at bruge udstyret korrekt. 

Som det fremgår af billederne, kommer cellerne virkelig på arbejde efter bare en enkelt behandling. Her er temperaturen i hestens ben faldet markant, som følge af de elektriske cellepåvirkninger, hvilket får cellerne til at arbejde hurtigere og danne protein.

Før behandlingen ses der tydelig inflammation i hestens ben. Foto: Equitron-Pro.
Efter behandlingen, er inflammationen i hestens ben tydeligt aftaget.
Foto: Equitron-Pro.

En 1e behandling tager typisk 20/30 minutter ( scanning og behandling ) og det anbefales som hovedregel, at man gentager behandlingerne max 8-10 gange for at minimere smerte eller ømhed helt. Ofte skal der dog færre behandlinger til før hesten er restitueret. 

Efterfølgende behandlingerne kan variere i tid, alt efter hvad scanning har vist, eller hvad for problem hesten har.