Fordele

Brug det ligesom et løbebånd eller et solarie.

Det er ikke kun dyrlæger og hestebehandlere, systemet henvender sig til. Også større stalde og opstaldningssteder kan få glæde af Equitron, fordi det kan købes / leases, ligesom mange gør med et vandløbebånd eller et solarie.

Equitron terapien kan også kombineres med andre terapiformer og man kan ikke fejlbehandle med systemet, så længe man lytter til sin hest.

Equitron er derfor oplagt at have stående ved siden af sit solarie og løbebånd i stalden.

Når du erhverver dig Equitrons udstyr ( Pro eller Pro-Mobile ) medfølger der en introduktion / gennemgang, så du føler dig tryg i at bruge udstyret korrekt. 

Som det fremgår af billederne, kommer cellerne virkelig på arbejde efter bare en enkelt behandling. Her er temperaturen i hestens ben faldet markant, som følge af de elektriske cellepåvirkninger, hvilket får cellerne til at arbejde hurtigere og danne protein.

Før behandlingen ses der tydelig inflammation i hestens ben. Foto: Equitron-Pro.
Efter behandlingen, er inflammationen i hestens ben tydeligt aftaget.
Foto: Equitron-Pro.

En 1e behandling tager typisk 20/30 minutter ( scanning og behandling ) og det anbefales som hovedregel, at man gentager behandlingerne max 8-10 gange for at minimere smerte eller ømhed helt. Ofte skal der dog færre behandlinger til før hesten er restitueret. 

Efterfølgende behandlingerne kan variere i tid, alt efter hvad scanning har vist, eller hvad for problem hesten har.