Fordele

Brug det ligesom et løbebånd eller et solarie.

Det er ikke kun dyrelæger og hestebehandlere, systemet henvender sig til. Også større stalde og opstaldningssteder kan få glæde af equitron, fordi den købes/leases, ligesom mange gør med et vandløbebånd eller et solarie.

Equitron terapien kan også kombineres med andre terapiformer og man kan ikke fejlbehandle med systemet, så længe man lytter til sin hest. Equitron er derfor oplagt at have stående ved siden af sit solarie og løbebånd i stalden.

Når du erhverver dig equitrons udstyr medfølger der en introduktion/gennemgang, så du føler dig tryg i at bruge udstyret korrekt.

Som det gennemgår af billederne (nedenfor), kommer cellerne virkelig på arbejde efter bare en enkelt behandling. Her er temperaturen i hestens ben faldet markant, som følge af de elektriske cellepåvirkninger, hvilket får cellerne til at arbejde hurtige og danne protein.

En behandling tager typisk 20-30 minutter (scanning og behandling) og det anbefales som hovedregel, at man gentager behandlingerne max 8-10 gange for at minimere smerte eller ømhed helt. Ofte skal der dog færre behandlinger til før hesten er restitueret.

Efterfølgende kan behandlingerne variere i tid, alt efter hvad scanningen har vist samt hvilket problem hesten har.

Før behandlingen ses der tydelig inflammation i hestens ben.
Foto: Equitron-Pro.
Efter behandlingen, er inflammationen i hestens ben tydeligt aftaget.
Foto: Equitron-Pro.