Hvordan virker Equitron-Pro?

Equitron-Pro er et terapisystem, der oprindeligt er udviklet af læger og forskere. Og nu er det også blevet udviklet til heste.

Systemet består af en maskine på størrelse med en støvsuger og et langt, gummibelagt kabel, som munder ud i en rund sløjfe. Systemet genererer højenergi-impulser på 15.000 volt på ganske få nano-sekunder.

Ved hjælp af den runde sløjfe omdannes energien til induktionsenergi, der får cellerne til at producere proteiner. Det gør hverken ondt på dig eller din hest, når du behandler med Equitron.
Når sløjfen føres hen over hestens muskler, sener eller knogler, påvirker elektriciteten cellerne, hvorved kroppens evne til at regenerere øges, musklerne slapper af og vævet heles.

Funktioner
Equitron-Pro er forpligtet til kompromisløs innovation. Avanceret teknologi skaber unikke terapimuligheder og maksimal komfort. Samtidig sætter designet nye standarder i et konsekvent moderne behandlingsmiljø. Rent praktisk betyder det, at Equitron-Pro har følgende funktioner: 

  • Behandling ved 15.000 volt
  • 4.000 ampere
  • Den er let at dispensere
  • Højfrekvent strømledning

100% Antibakteriel behandlingssløjfe

Sikker håndtering med 9 x isoleret behandlingssløjfe og < 20 cm dybde af penetration sikres af den antibakterielle overflade. 

Intuitiv brugerflade

12,1“ multi touch skærm med 1280×800 opløsning og programmeret brugersoftware gør Equitron-Pro let at betjene. 

Kompakt og robust design

22 kg superlet aluminium GFP-hus med 2 praktisk transporthåndtag gør det mobile behandlingsapparat let at fragte rundt.