Hvad kan Equitron gøre?

SMERTER OG BETÆNDELSE

Equitron har en smertestillende og antiinflammatorisk effekt.

REGENERERING

Equitron understøtter og accelererer helingsprocesser og fremmer regenerering.

STIMULERING AF MUSKLERNE

Heste skal bevæge sig frit og løst – spændinger kan forringe dette.

FOREBYGGELSE

Equitron kan bruges forebyggende til at forebygge sygdomme og skader.


Billedet illustrere hvilke steder Equitron kan gøre en forskel.

Erfarne dyrlægers anbefaling af Equitron

“Især på det ortopædiske område er der kliniske billeder, såsom ankelbærerens oprindelse og tilgang, som forårsager smerter på grund af den beskadigede knoglemembran, hvis behandling ofte ville være kontraproduktiv for regenereringen af ledbåndet / senestrukturen.”

Dyrlæge Christian Schacht
Specialdyrlæge for heste
“Meget gode resultater er også vist indenfor klager af ride egenskaber og varierende grader af halten, forårsaget af påviselige ændringer såsom: Kissing-Spine syndrom, artrose i cervikal rygsøjlen, positiv ISG. Dette er allerede en bæredygtig forbedring med en unik terapiserie (ca. 5 behandlinger).”

Dyrlæge Michael Hüpen
Specialdyrlæge til heste
“HECT-terapi med Equitron-Pro er en værdifuld støtte til mit arbejde. Jeg ser den største fordel i den stærkt forkortede genoptræningstid, især i sener, ledbånd og ankelbærerskader. Ikke alene kan heste bruges igen i sport hurtigere, men risikoen for tilbagefald er også meget lavere.”


Dr. med. dyrlæge. Melanie Prant
Specialdyrlæge til heste
“I ridesporten kender vi processer og kliniske billeder, der gentagne gange forårsager smerte, fordi det ikke er eller ikke længere er muligt at regenerere det, fordi vævet allerede er for stærkt ændret eller beskadiget. Blandt andet har jeg været i stand til at observere meget gode resultater her, når jeg bruger Equitron-Pro.”

Dr. med. Dyrlæge. Philip Genn
Specialdyrlæge til heste
“Vi observerer ofte processer og kliniske billeder, der forårsager smerte igen og igen, fordi det ikke er eller ikke længere er muligt at regenerere det, fordi vævet allerede er for stærkt ændret eller beskadiget. Det er netop her behandlingen med Equitron-Pro kommer ind.”
Dr. med. Dyrlæge. Rüdiger Brems
Specialdyrlæge til heste
“Efter min erfaring kan skader på ledbånd og andre blødt vævsstrukturer i hornkapslen (f.B. dyb flexorsene), der ikke er tilgængelige for konservativ terapi, kun behandles med succes med Equitron-Pro.”


Dr. med. Dyrlæge. Marie Lindinger
Specialdyrlæge til heste
“Hos heste med dette kliniske billede er der en signifikant forbedring, hovedsageligt på grund af den hurtige smertestillende virkning af HECT-terapi. Kroniske problemer som f.eks. hovledsartrose kan således med succes behandles med regelmæssig brug, og der kan opnås en haltfri karakter af hesten.”

TA Sarah Dinklage
Specialdyrlæge til heste
“Heste med alvorlige rideevne problemer eller også på grund af halthed på grund af artrose i livmoderhalsryggen viser en varig forbedring efter blot et par behandlinger.”TA Diana Veldhuizen
Specialdyrlæge til heste
“Hos heste er der en signifikant acceleration af heling med sonografisk synlig forbedring af senevævet. Den hurtigt forekommende frihed fra halthed skyldes også terapiens smertestillende virkning. Brugen af hestene i sporten bør derfor kun finde sted efter yderligere kontrol af dyrlægen (sonografi).”


TA Eberhard Reininger
Specialdyrlæge til heste