Teknologi

FOR AT HOLDE DIN HEST SUND 

Equitron er et veterinært terapisystem, der genererer højenergiimpulser i nanosekundsområdet og inducerer dem til det berørte område via en behandlingsløkke. Dette aktiverer kroppens selvhelbredende kræfter og øger dem mange gange. 

BESKRIVELSE AF DET MAGNETISKE PULSFELT 

Magnetisk fluxtæthed (magnetisk feltstyrke):Minimum: 200 gauss (20 millitesla)
Maksimum: 840 gauss (20 millitesla)
Resonans grundfrekvens:Højfrekvent magnetfelt (135 kilohertz)
Ur frekvens: 2-8 hertz
Strøm: Op til 4.000 ampere
Spænding: Op til 15.000 volt

UDVIKLING – spillerne i succeshistorien 

Healthfactories GmbH, blev grundlagt i 2011 og udviklede i samarbejde med Bartels R&D de to HECT-terapiapparater omnitron, til behandling af mennesker og equitron, til behandling af heste og smådyr. Enhederne imponerer med en performativ softwarearkitektur, deres ekstremt lave vægt og mobile anvendelighed. 

Vores udviklingspartner Oliver Bartels M.Sc. (TUM) har allerede udviklet forgængeren til vores nuværende HECT-terapienheder, Rehatron, og er i øjeblikket i gang med at løfte vores sundhedsfabriksteknologi til et nyt niveau. 

Batels R&D arbejder for NASA, BKA, Airbus, bilindustrien (BMW, Audi, etc.), amt i mobilkommunikationssektoren, energisektoren, medicinalindustrien osv. Oliver Bartels ejer mere end 20 patenter. 

Healthfactories GmbH, samarbejder løbende med førende forskningsinstitutioner såsom Paracelsus Medical Private University i Salzburg og udfører aktivt yderligere kliniske undersøgelser.